Jumpking, één van de grootste trampolinebouwers ter wereld

Jumpking Trampolines, ’één van de grootste trampolinebouwers ter wereld, heeft zijn naam te danken aan zijn jarenlange ervaring, zijn streven naar kwaliteit en veiligheid en het continue innoveren van trampolines en toebehoren. De eerste Jumpking fabriek werd reeds opgericht in 1948 in Amerika, waar het ongeveer 60% van de markt in handen heeft. Sindsdien heeft het succesverhaal van Jumpking zich verspreid en staan er reeds miljoenen Jumpking trampolines in tuinen over de hele wereld.

Jumpking trampolines worden onder toezicht van het CPSC (Consumer Products Safety Commission) geproduceerd in drie gespecialiseerde fabrieken in China. Jumpking ingenieurs ontwikkelen er nieuwe modellen die aan steeds hogere kwaliteitseisen voldoen. Mede dankzij Jumpking is de trampoline technologie de laatste jaren sterk geëvolueerd. Dit resulteert in steeds betere en veiligere trampolines voor de toekomstige Jumpking klanten.


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »