Trampolines

Jumpking JumpPOD Classic
Het handige alles-in-één pakket met trampoline, geïntegreerd veiligheidsnet, ladder en afdekzeil. De JumpPOD Classic is de ideale trampoline voor wie veiligheid, comfort en een mooi geheel belangrijk zijn.

Jumpking JumpPOD Deluxe
De JumpPOD Deluxe is de opvolger van de JumpPOD Classic. Dit complete pakket biedt meer zekerheid dankzij het extra sterke randkussen. De JumpPOD Deluxe is er vooral voor gezinnen met jonge kinderen waarbij de trampoline nog vele jaren voor springplezier moet zorgen.

Jumpking JumpPOD Oval
U combineert de springkracht van een rechthoekige trampoline met de ruimte van een rond model. Deze unieke ovale trampoline is beschikbaar in 3 afmetingen en is ook geschikt voor kleinere (stads-)tuinen. Een uniek toestel waar u en uw kinderen nog vele jaren plezier op zullen beleven!

Jumpking JumpPod Rechthoek
Rechthoekige trampolines zijn vooral bekend van de sportcentra, de olympische spelen en de indoor trampoline parken. Deze trampoline is geschikt voor wie wat méér wil en graag experimenteert. Op deze trampoline kan de beginnende of gevorderd gymnast ook thuis verder oefenen. Het grootste model is maar liefst 5m20 lang.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »